Taustatietoa yrittäjästä

Taru Sallinen

kuka minä olen - mistä minä tulen?

Olen reipas ja rempseä syntyperäinen lappeenrantalainen. Opiskelin peruskoulun lauritsalan ala-ja yläasteella ja vapaa-aikani kului Lauritsalan ratsastuskoululla hevosia hoitaen ja ratsastaen. Olen aina pitänyt ihmisten ja eläinten kanssa touhuamisesta. Unelma-ammattini olisi ollut eläinlääkäri, mutta jo nuorena huomasin etten ole luonteeltani luennoilla istumisesta oppiva vaan käytännön läheinen ihminen.

Opiskelin peruskoulun jälkeen ”kauppiksessa” (Etelä-Karjalan ammattiopisto) markkinointi merkonomiksi. Koulun jälkeen pari vuotta kahvilatyössä ollessani innostuin ravintola-alasta ja aloitin opiskelut Etelä-Karjalan ammattikorkeakoulussa palvelujen tuottamisen ja johtamisen koulutusohjelmassa. Valmistuin restonomiksi vuonna 2006.

Vuosien varrella olen työskennellyt ravintola- ja siivousalalla. Kotityöpalvelussa ja hotelliketjussa työskennellessäni olen saanut hyvää kokemusta monenlaisista työtehtävistä. Työhistoriaa minulle onkin kertynyt jo 20 vuoden ajalta.

Yrittäjyys on aina ollut minulla veressä. Marraskuussa vuonna 2014 tein päätöksen lopettaa jatkuvan vuorotyön sekä yötyöt ja aloittaa vihdoinkin toivomani päivätyön. Oman yritykseni perustamispäätös tehtiin nopeasti, irtisanoin itseni työpaikastani ja heittäydyin yrittäjäksi kerta heitolla.

Muutimme perheen kanssa Lappeenrannasta Lapvedeltä Simolaan kesällä vuonna 2013. Perheeseen kuuluu aviomies, kaksi lasta (poika 4v. Ja tytär 10v.) sekä 4 ragdoll poika-kissaa.